Integritets policy

Varför ska jag läsa denna policy?

Denna policy beskriver hur vi på Inremissionshemmet samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Det är viktigt för oss på Inremissionshemmet att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter.

Vilken information samlar ni in om mig?

Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

  • email
  • namn
  • kontaktuppgifter

Vi behöver veta en del om dig för att kunna förse dig med informationsutskick och betalningsinformation och statistik i linje med denna övergripande policy. Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Genom att använda denna webbsida så kan din IP adress lagras och behandlas för säkerhetsskäl. Din IP adress kan lagras i en servers log fil, CMS log filer, Anti-Spam & Säkerhets log filer. De kan förvara och behandla din IP adress. Vår hemsida använder några tredje parts tillägg så som skräppostfiltret som hjälper oss att hålla skräpposten borta. Tilläggen vi använder är endast till för att göra din vistelse här så bra som möjligt. Information som du skriver in i formuläret mottas av oss här på Inremissionshemmet och den raderas när dina ärenden, förfrågningar eller tjänster från oss är avslutade.

Inremissionshemmet är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du delar med oss när:

● du bokar eller gör en förfrågan för ett evenemang hos oss som till exempel ett möte, en konferens, övernattning eller en fest.
● du anmäler dig till något av våra evenemang.
● du har en fråga och/eller kontaktar oss.
● du besöker vår hemsida och accepterar cookies.

Vilka delar vi personuppgifter med?

Vi delar personuppgifter endast inom vår verksamhet, informationen som delas behövs för att kunna erbjuda dig den bästa servicen.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar personuppgifter om dig som kund så länge det finns en kundrelation eller är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i denna policy samt de lagkrav som finns.

Vid avtalets/tjänstens upphörande kommer vi radera dina uppgifter inom en rimlig tid efter uppsägning, om inte annan finsk eller europeisk lag, domstol eller myndighet säger något annat. Hur länge dina personuppgifter som användare lagras hos oss varierar beroende på syftet till att de samlats in. Personuppgifter som behandlas för fakturering sparas så länge det krävs som underlag till bokföringen.

Kontaktuppgifter

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor angående de saker som tas upp i denna text eller om något annat.

Hälsingar, Teamet på Inremissionshemmet.

Adress

Gertrudsvägen 4 68560, Eugmo Finland
Telefon: +358 44 7766080
Epost: info@inremissionshemmet.org